Medlemskap og aktivitetsavgift skisesongen 2020/21

For å delta i skigruppa må den aktive være medlem av Bækkelagets Sportsklub, enten individuelt eller som del av familiemedlemsskap. Innmelding i BSK gjøres gjennom NIF sitt administrative system MinIdrett. Les mer om hvordan du går fram på hovedklubbens websider. Kontingenten for medlemskap i BSK faktureres årlig av klubben. 

Som medlem i BSK kan du melde deg inn i skigruppa. Det gjør du enten gjennom oppmann for respektive aldersgruppe, oversikt her, eller enda enklere så kan du søke medlemskap i skigruppa i BSK fra MinIdrett direkte. Oppmann vil da godkjenne søknaden i systemet. 

 

Som aktivt medlem i skigruppa må du betale aktivitetsavgift som beskrevet under. Løpere opp til og med 16 år (2004) dekkes av klubbens felles aktivitetsavgift. Felles aktivitetsavgift på tvers av gruppene i BSK betyr at barn og ungdom kan være aktive i flere av BSKs grupper til en og samme billige pris. Eldre utøvere betaler aktivitetsavgift direkte til alle grupper de er medlem i.

Opp til og med 12 år (født 2008) er felles aktivitetsavgift satt til en fast pris uavhengig av hvilke grupper man tilhører.

For 13-16 år (født 2007-2004) er nivået på den felles aktivitetsavgiften definert av den dyreste gruppa man er med i. Dersom prisen til skigruppa som listet under er den dyreste så er det denne man betaler. Er man med på en gruppe i BSK som har en dyrere aktivitetsavgift enn skigruppa så betaler man den avgiften og ikke skigruppas, men man kan fremdeles være fullverdig medlem i skigruppa med alle rettigheter. Ideen her er at man skal betale aktivitetsavgift bare en gang, og da prisen til den dyreste gruppa.  

Merk at 16 år inkluderer de som er født i 2004 (som i skigruppas terminologi tilsvarer de i 17-årsgruppa).

Utøvere født 2003 og tidligere har ikke felles aktivitetsavgift og betaler aktivitetsavgift direkte til skigruppa pluss eventuelt andre grupper man er med i.   

 

Priser aktivitetsavgift sesong 2020/2021:  

Født 2012 og yngre: kr 1.500 (felles)
Født 2011: kr 1.600 (felles)
Født 2010: kr 1.700 (felles)
Født 2009: kr 2.000 (felles)
Født 2008: kr 2.500 (felles)
Født 2007: kr 2.500 (felles, minstepris)
Født 2006: kr 2.500 (felles, minstepris)
Født 2007: kr 2.500 (felles, minstepris)
Født 2004, ikke NC/NM*: kr 2.500 (felles, minstepris)
Født 2004, satsende: kr 3.500 (felles, minstepris)
Øvrig junior, ikke NC/NM*: kr 2.500
Øvrig junior, satsende: kr 3.500
Senior, langrenn: kr 4.500
Senior, telemark: kr 4.000 

* gjelder utøvere som ikke deltar på NorgesCup/NM.

Satsene for skigruppas aktivitetsavgifter vedtas hvert år av skigruppas årsmøte.


I tillegg til felles aktivitetsavgift har skigruppa i alle år hatt tradisjon med julekalendersalg i november. Utøvere under junioralder kjøper 10 julekalendere à kr. 50 av skigruppa, som de videreselger sammen med foreldre. Salgsinntektene fra disse beholder dere selv. 

For utøvere i telemark må man i tillegg til aktivitetskontingent regne med noen ekstrakostnader i form av heiskort.

Aktivitetsavgift faktureres i august/september hvert år. Nye medlemmer faktureres fortløpende. 

Alle medlemmer vil få tilsendt faktura for aktivitetsavgift til sin bruker i MinIdrett (medlemssystemet). Derfor viktig at e-post adresser er oppdatert i MinIdrett. Betaling av faktura kan enten gjøres i MinIdrett eller via Giro/nettbank med KID.  

Ved mangelfull innbetaling vil dessverre ikke den aktive få trene med skigruppa, ei heller få delta på renn for Bækkelaget. Vi synes det er greit at helt nye utøvere får prøve seg på treninger noen ganger uten å melde seg inn og betale, men når man melder seg inn er det samme avgift om man deltar hele eller halve sesongen.

Eventuelle spørsmål bes rettet til skigruppa kasserer på e-mail kasserer.ski@bsknc.no. 

 


Levert av IdrettenOnline